poster

Benovo i Holino Malo kraljevstvo

Ben & Holly's Little Kingdom (2009)

animirani, avanturistički, komedija, obiteljski, fantazija | Ujedinjeno kraljevstvo

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 25

SADRžAJ

Pridružite se avanturama Holi, male vilinske princeze, i njenog najboljeg prijatelja, Bena, u duhovitom i čarobnom svetu gde vilenjaci i vile žive zajedno sa životinjama i insektima, a cveće i trava uzdižu se iznad najviših kula.
Holi je mala vilinska princeza koja još uvek uči da leti, a njena čarolija se ne završi baš uvek kako je planirala. Njen najbolji prijatelj, vilenjak Ben, nema krila i ne bavi se čarolijom, ali može veoma brzo da trči i leti na leđima bubamare Gastona. Svi oni žive u Malom kraljevstvu, majušnoj zemlji u cveću i travi, a svaki njihov dan je prava avantura. Ben i Holi se zabavljaju pomažući bubamari Gastonu da očisti svoju neurednu pećinu, odlaze na put u Veliki svet sa dadiljom Šljivkom, planiraju rođendansku zabavu iznenađenja za kralja Čička i, jao... nadajmo se da neće doći do još jedne žele-poplave. Pridružite se Benu i Holi i njihovim prijateljima u ovoj uzbudljivoj, očaravajućoj i čarobnoj muzičkoj avanturi prepunoj igara, pesme i smeha.

Slike

Benovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvoBenovo i Holino Malo kraljevstvo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.