SEZONA: 9

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Divlja jurnjava po autoputu završi nesrećom, ali Tom i Semir uspiju spasiti život vozaču, inače poznatom dileru drogom Markusu Dreweru. Saznanje da Markus sada raspačava crack, koji nakon jednog uzimanja izaziva ovisnost, a dileru omogućava zaradu i do deset puta veću od prodaje heroina i kokaina, ozbiljno ih zabrine. Drewer je drogu prodavao mlađem naraštaju u Koelnu kako bi pokrenuo trend uzimanja cracka i na taj način sebi omogućio stalan izvor zarade. No Drewer je preslab i mali igrač da bi sam smislio takav pakleni plan pa specijalci kreću u potragu za glavnim čovjekom.

Slike

KobraKobraKobraKobraKobraKobraKobra

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • Young Doctors (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
  • Ratnik (2019)

    image
    “Ratnik” je uzbudljiva, akciona krimi drama smeštena u kinesku četvrt San Franciska i prati brutalne ratove kineske mafije Tong u drugoj polovini 19. veka. Serija...
  • Državni službenik (2019)

    image
    Lazar, mladi agent državne službe, pokušava da uspostavi ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. U trenutku kada se cijela zemlja nađe u opasnosti, on...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.