SEZONA: 15

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Bena i Semira iznenadi nenajavljeni posjet sudskog revizora Ludwiga Tietzea koji želi potvrditi zbog čega se njihovoj policijskoj postaji daje najviše novaca iz državnog fonda. G. Tietze će nekoliko dana promatrati rad policajaca, te pokušati uspostaviti program štednje. Istovremeno, Ben i Semir na tragu su zloglasnoj bandi kriminalaca specijaliziranih za napade na trgovačke centre.

Slike

KobraKobraKobraKobraKobraKobraKobra

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • Young Doctors (2015)

    image
    The spin-off to the original series 'In aller Freundschaft' focuses on the young doctors in a fictional clinic in Erfurt.
  • Marinci iz Nju Orleansa (2014)

    image
    Ovaj serijal je prerada serijala "Mornarički istražitelji" i smešten je u Grad polumeseca. Prikazani su slučajevi i životi mornaričkih istražitelja, koje čine...
  • Ratnik (2019)

    image
    “Ratnik” je uzbudljiva, akciona krimi drama smeštena u kinesku četvrt San Franciska i prati brutalne ratove kineske mafije Tong u drugoj polovini 19. veka. Serija...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.