poster

LIGUE 1 UBER EATS

Ligue 1 (2022)

nogomet | Francuska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 223

SADRžAJ

Liga 1 najviši je rang takmičenja u francuskom fudbalu i jedna je od dve divizije koje čine LFP (Ligue de Football Professionnel) zajedno sa Ligom 2. Jedna je od najjačih liga, trenutno rangirana kao peta u Evropi iza Premijer lige, La lige, Serije A i Bundeslige. Liga 1 je profesionalna liga još od osnivanja 1932. godine i u kojoj se takmiči 20 klubova. Sent Etjen i Pariz Sen Žermen su sa osvojenih 10 titula prvaka najuspešniji klubovi.

Slike

LIGUE 1 UBER EATSLIGUE 1 UBER EATSLIGUE 1 UBER EATSLIGUE 1 UBER EATS

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Superliga Srbije u fudbalu

    image
    Superliga Srbije službeno je ime glavne profesionalne fudbalske lige Srbije.
  • Copa Sudamericana

    image
    CONMEBOL Sudamericana, poznata kao Copa Sudamericana, godišnje je međunarodno klupsko nogometno natjecanje koje organizira CONMEBOL. To je drugo najprestižnije...
  • Ekstraklasa

    image
    Ekstraklasa je najviša profesionalna fudbalska liga Poljske. Osnovana je 1927. godine. Kontroliše je Fudbalski savez Poljske (PZPN).
  • 2022 FIFA World Cup

    image
    Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se održava u Kataru, 22. je po redu i ujedno je drugo po redu na azijskom kontinentu, što je, uprkos kontroverzama, i dalje...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.