poster

Viola boje mora

Viola come il mare (2022)

komedija, triler | Italija

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Na Violinom radnom mjestu vlada haos zbog dolaska neočekivane gošće. Viola i Demir istražuju ubistvo u hladnjači jednog restorana. U isto vrijeme Viola pokušava organizovati putovanje s Ranierom no čini se da ništa ne ide onako kako je zamislila. Iako je Raniero pun razumijevanja i prihvata da odgode putovanje, Viola je odlučna i pokušava pronaći način da otputuju.

Slike

Viola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje moraViola boje mora

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Tandermenovi (2013)

    image
    Pratite par blizanaca superheroja, Fibi i Maksa Tandermena, sa potpuno različitim ličnostima, koji idu u školu, druže se sa prijateljima i žive u porodici...
  • Misterija porodice Hanter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.