EPIZODA: 14

SADRžAJ

Lisičić je inače postavio i kamere. Posebno je obratio pažnju na studente koji žive u zgradi. Sumnjiv mu je svaki njihov pokret i postupak. Ispred Milevine zgrade, međutim, pojavio se misteriozni muškarac koji je ispred njenog stana ostavio torbu. Da bi saznala ko je to ostavio, Mileva ode kod Lisičića i na snimku prepozna tog muškarca - to je Ninoslav, bivši muž njene ćerke, Natalije.
Režiju ove humorističke serije potpisuje Elmir Jukić. Glavne uloge igraju Olga Odanović, Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Svetozar Cvetković, Branimir Brstina, i Anđelka Prpić. Kreator i producent serije - Nebojša Garić.

Slike

Radio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio MilevaRadio Mileva

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.