poster

Elenin duh

El Fantasma de Elena (2010)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

EPIZODA: 42

SADRžAJ

Elena se sprema za zabavu. Walter i Corina govore Eduardu da će se uskoro vjenčati, a on je vrlo sretan zbog njih. Walter predstavi Corinu svojoj majci.
Tulio posjeti Rebecu u zatvoru gdje ga ona optuži da je želi ubiti u dosluhu s Dulce, no odgovori joj da je on taj kojem Dulce prijeti. Rebeca, Vicky i Marufly pobjegnu iz zatvora. Darío prisluškuje dok Dulce prigovara Tuliju što je Rebecin ljubavnik, a Tulio je optuži da je naredila Rebecino ubojstvo. Eduardo i Elena Calcaño dolaze na zabavu, kao i Montecristo i Kalima. Tomás govori Lauri da je Elena toliko zaslijepljena željom da se osveti Eduardu da ne vidi kako ne smije vjerovati Dulce, Daríju i Tuliju. Eduardo ljutito pita Elenu kakav odnos ima s Montecristom.
Elena Calcaño govori Montecristu da može računati na njezinu potporu u njegovoj vezi s Elenom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala supruga

    image
  • Scorpion (2014)

    image
    Nadahnuta istinitom pričom ovo je dinamična dramska serija o ekscentričnom geniju Valteru O‘Brajanu i njegovom timu neprilagođenih genijalaca koji su poslednja...
  • Zaplet (2005)

    image
    Serija „Zaplet“ nudi najgroznije, najprljavije, najmanje romantične slike Pariza, koje možete da zamislite, posebno u prvoj sezoni. Sunce nikada ne sija, sve je...
  • Inspektor Reks (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.