EPIZODA: 25

SADRžAJ

Njega smo zavoleli kao Bali-bega, nju kao Nedžlu. Uskoro u novoj turskoj hit seriji glumca Buraka Ozčivita gledamo u ulozi Kamrana, zgodnog mladića koji osvaja srce prelepe Feride (Fahrije Evdžen). Njih dvoje povešće nas u romansu, na neodoljivo i razoružavajuće putovanje ljubavi.

Serija je ekranizacija još jednog remek-dela Rešata Nurija Guntekina, autora nama dobro poznatih drama, koje smo kao tv serije gledalil na Prvoj „Kad lišće pada“, „Plač violine“. Radnja nove serije „Dnevnik ljubavi“ odigrava se početkom 20. veka, u vreme stvaranja turske republike.

Glavna junakinja priče je Feride, ćerka oficira, koja je kao devojčica ostala siroče. Učila je prestižne škole, a raspuste i praznike provodila je kod jedne od sestara svoje pokojne majke. Pored toga što je bila prelepa, Feride je bila živo i nemirno dete koje mesto ne drži, pa je na sebe skretala pažnju i nestašlucima. Tokom jednog praznika, kod tetke upoznaje šarmantnog rođaka Kamrana, i zaljubljuje se. Ni Kamran ne ostaje ravnodušan na Feridine čari.

Njihova želja da krunišu svoju ljubav neće se ostvariti. Neočekivani događaj izimeniće tok njihove sudbine odvodeći Feride u drugi grad. U novoj sredini, Ferid počinje da radi kao učiteljica u pokušaju da stane na svoje noge i otvori novo životno poglavlje. Ali, Kamrana neće zaboraviti!

Slike

Dnevnik  jedne ljubaviDnevnik  jedne ljubaviDnevnik  jedne ljubaviDnevnik  jedne ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jadnici (2018)

    image
    Televizijska adaptacija klasičnog romana Viktora Hugoa. Serija prati živote i međusobne odnose nekoliko francuskih likova u dvadesetogodišnjem periodu ranog 19....
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.