poster

Odred za nestale: Blendung

Letzte Spur Berlin (2014)

kriminalistički, drama | Njemačka
Režiser: Filippos Tsitos

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 4/10

SEZONA: 3

EPIZODA: 9 - Blendung

SADRžAJ

Novi slučaj za glavnog inspektora Olivera Radeka, glavnu inspektoricu Minu Amiri, glavnu inspektoricu Sandru Reiß i glavnog inspektora Daniela Prinza iz Odreda za nestale berlinske kriminalističke policije.
Istražitelji kreću u potragu za beskućnikom Siggijem nakon što ih je časna sestra Erika pozvala u pomoć. Potraga se pokazala težom od očekivanog jer nitko od beskućnika nije imao dobra iskustva s policijom i nitko ne želi razgovarati. Samo Siggijevi otisci prstiju navode policiju na iznenađujući zaključak. Siggi, odnosno Siegfried Schubert, bio je uspješan poslovni čovjek s obitelji sve dok jedan radnik nije umro njegovom krivnjom. Za Schuberta je to značilo dugu zatvorsku kaznu. Nakon puštanja na slobodu međutim, nije otišao kući svojoj supruzi, nego se skrivao u prihvatilištu za beskućnike u Berlinu. Medicinska sestra Erika kaže da se neposredno prije nestanka posvađao s beskrupuloznim agentom za zapošljavanje, Heinzom Walluschekom. Nakon puštanja Siggi je bio u kontaktu i s bratom ubijenog radnika. Radek i njegov tim pretpostavljaju da je Siggi postao žrtva čina osvete. Svojom istragom otkrivaju mračne spletke beskrupuloznih posrednika i moraju preispitati svoje prethodne predodžbe o krivnji i nevinosti.

Slike

Odred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestaleOdred za nestale

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.