SADRžAJ

Četrnaest porodica i jedna osnovna škola koje se nalaze na jugu Srbije, dobijaju renovirane enterijere koji će olakšati život porodicama i budućim đacima. Ekipa emisije odlučila je da i ovu sezonu provede na jugu Srbije jer je u pitanju velika teritorija sa koje dobijaju najviše prijava putem elektronske pošte i društvenih mreža.
Oko 1700 kvadrata renovirano je po raznim vremenskim uslovima, i slatkim mukama Tamarinih majstora, uz brojne avanture u kojima će gledaoci i ove jeseni, ekipa se nada uživati, ali možda i saznati nešto što nisu znali o određenom mestu naše zemlje.
Pored građevinskih radova, u emisijama će se prikazivati prirodne lepote naše zemlje, narodna tradicija i kulturne vrednosti kraja koji se obilazi.
Ekipa je na jugu Srbije boravila pre 5 godina i ovog puta je imala vremena da obiđe te porodice i prikaže gledaocima kako sada žive porodice kojima se pomagalo 5 godina ranije. To je inače i jedno od najčešćih pitanja koji se autorki serijala postavlja. Kuće se i dalje rade u predviđenom roku od 5 dana, uz veliku pomoć lokalnih samouprava, pojedinaca, ali u ovoj sezoni i porodica kojima je emisija ranije pomogla. Osetili su potrebu da sami budu deo novih akcija.
Na jugu Srbije pre 5 godina renovirano je 28 kuća, u prethodnoj sezoni koja se emitovala na televiziji Prva renovirano je 26 domova socijalno ugroženih porodica i dve osnovne škole, kojima se pridružuje još 14 porodica i jedna osnovna škola. Ekipa emisije posebno je ponosna na činjenicu da je njihova akcija bila prisutna u svim opštinama koje pripadaju Nišavskom, Pirotskom, Topličkom, Jablaničkom i Vranjskom okrugu.
U okviru emisije „Radna akcija sa Tamarom“ 175 porodica je dobilo novi krov nad glavom, renovirano je 5 osnovnih škola u ruralnim sredinama, projektovano je hemato-onkološko odeljenje Pedijatrijske klinike u Kragujevcu i renovirana je kuća za organizaciju „Nurdor“ koja služi porodicama sa oporavak mališana koji prolaze hemoterapije.
Emisija se emituje u starom terminu, utorkom od 22h i subotom od 11.30 u repriznom terminu.

Slike

Radna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa TamaromRadna akcija sa Tamarom

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.