poster

Senke nad Balkanom

Senke nad Balkanom I. (2017)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 6

SADRžAJ

Radnja prve sezone serije Senke nad Balkanom smeštena je u burni period kraja dvadesetih godina prošlog veka koji se završio uvođenjem Šestojanuarske diktature. Istorijska fikcija pomešana sa žanrovima trilera i misterije u centar pažnje stavlja Beograd tog doba kao raskrsnicu puteva na kojoj se ukrštaju i sukobljavaju interesi sa različitih strana sveta.
Glavni likovi su dvojica inspektora za krvne delikte koji se u uzbudljivoj dramskoj naraciji suočavaju sa nizom neočekivanih obrta. Andru Tanasijevića Taneta glumi Dragan Bjelogrlić, a njegovog pomoćnika Stanka Pletikosića, mladog forenzičara, Andrija Kuzmanović.
U međunarodnoj ekipi našli su se slavni ruski glumac Aleksandar Galibin koji tumači lik generala Vrangela, glumci sa prostora bivše Jugoslavije, zatim Žarko Laušević u ulozi Đorđa Karađorđevića, a u glavnoj ženskoj ulozi je Marija Bergam.
Jednog od kontroverznih likova iz vremena kada je opijumski put prelazio preko Balkana tumači Gordan Kičić. Za svoju ulogu Kičić kaže da je reč o Alimpiju Miriću koji je vlasnik lanca apoteka i onovremenski tajkun.

Slike

Senke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad BalkanomSenke nad Balkanom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.