SEZONA: 1

EPIZODA: 27

SADRžAJ

U namjeri da prijavi sina Aljošu, Stipana privremeno zaustavi srce, a Vinko shvati da će ga on morati uvjeriti da odustane, jer ne želi izgubiti novac od jamčevine. Teška srca ponudi ocu dogovor - on će dovući Aljošu na pumpu.
Policija unakrsno ispituje Vesnu i Anđelu o sukobu na štandu, a nijedna od njih, naravno, ne priznaje krivnju. Na kraju obje dobiju kaznu za remećenje javnog reda i mira, a Vesna okreće ljutnju na Aljošu i on opet mora spavati vani. Budi ga Vinko s ultimatumom - ili zatvor ili će raditi s njim na pumpi.
Martin shvaća da nema dovoljno novca na kartici da plati večeru na kojoj je mislio zaprositi Matiju, ali je sve otišlo ukrivo. U pomoć zove sestru Lucu, a Janko koristi priliku i ponudi Luci da je on odveze Miličinim autom koji zajedno izvlače iz blata. Milici nije drago kad ih vidi skupa, ali joj ujutro sine ideja za osvetu i zove Laru nudeći joj posao.
Ucijenjen prijetnjom zatvor ili pumpa, Aljoša odlazi raditi na pumpu. Uvjeren je da će biti direktor i dijeliti stol s Vinkom, no shvati da će biti običan radnik poput Josipa.

Slike

KumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumoviKumovi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Moć (2014)

    image
    James Ghost St. Patrick ima sve: prelepu ženu, predivan stan na Menhetnu i novootvoreni noćni klub u Njujorku. U njegov klub, Truth, dolazi samo elita: poznata i...
  • Dobra borba (2017)

    image
    Velika finansijska prevara je uništila reputaciju mlade advokatkinje Maje, a zbog te prevare nestala je sva ušteđevina njene mentorke Dajane Lokhart. Izbačene su...
  • Boš (2014)

    image
    Radnja prati losanđeleskog detektiva za ubojstva Harryja Boscha. Kao i svaki dobar protagonist Bosch ima problema s autoritetom, slijedi vlastiti instinkt...
  • Reiff für die Insel (2012)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.