SEZONA: 1

EPIZODA: 3

SADRžAJ

U Wood Green, centar za spašavanje pasa, stiže deset štenaca njemačkog ovčara. U dobi od osam tjedana spremni su za udomljavanje, ali kako da potencijalni vlasnici odaberu samo jednog? Obitelj Stephens iz Liverpoola našla se pred teškim zadatkom. Hoće li ih privući onaj društveni koji bi se uklopio u kaotičan obiteljski život? Ili će se udovoljiti željama njihovog sina Noe?
Stafordskog bulterijera Caspera donijela je socijalna služba nakon incidenta u njegovu posljednjem domu. Hoće li naići na prihvaćanje kod umirovljene medicinske sestre Lesley s odjela za intenzivnu njegu? Lesley se bori s problemima iz svoje prošlosti i traži suputnika koji će joj pomoći da se opet osjeća kao kod kuće.
Jorkširski terijer Ralphie malen je pas velikog stava koji pokušava osvojiti Chrisa i Suzanne, no hoće li se uspjeti dogovoriti oko toga koji bi pas trebao popuniti prazninu ostalu nakon odlaska toliko voljenih ljubimaca?

Slike

Kuća pasaDog_House_1_001_Staff_and_Midnight_169_Five_Mile_Films__all3media_international_1Dog_House_1_002_Harley_169_Five_Mile_Films__all3media_international_1Dog_House_1_002_Ben_169_Five_Mile_Films__all3media_international_4Dog_House_1_002_Bean_169_Five_Mile_Films__all3media_international_6Dog_House_1_001_Chris_and_Callie_169_Five_Mile_Films__all3media_international_1Dog_House_1_000bDog_House_1_002_Belle_169_Five_Mile_Films__all3media_international_3Dog_House_1_001_Gemma_and_Bear_169_Five_Mile_Films__all3media_international_4Dog_House_1_001_Brit_and_Pepper_169_Five_Mile_Films__all3media_international_3

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vrhunsko graditeljstvo (2003)

    image
    Voditelj Danny Forster vodi nas u svijet zapanjujući inženjerskih pothvata. Otkrijte sve o Panamskom kanalu, Gibraltarskom mostu i drugim impozantnim strukturama.
  • Megaspeed (2014)

    image
    "MegaSpeed" vodi gledatelje u svijet neustrašivih vozača koji su spremni na sve kako bi iskusili adrenalin koji im donosi vožnja ekstremnim brzinama.
  • Bijeg u dvorac: Sam svoj majstor (2018)

    image
    Nakon što je sa suprugom kupio i preuredio dvorac Château de la Motte-Husson iz 19. stoljeća u Martigné-sur-Mayenneu, Dick Strawbridge daje savjetodavnu podršku...
  • Gradovi

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.