poster

Oko magazin

Oko magazin (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Đorđe Višacki je nekada bio sjajan veslač; zajedno sa Nikolom Stojićem bio je peti na Olimpijskim igrama u Sidneju. 21 godinu kasnije Višacki je dugogodišnji generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije. Za Oko magazim govorio je o sasvim drugačijoj Olimpijadi, o Milici Mandić, Novaku Đokoviću, o svojim veslačima.
Milenko Sebić je danas osvojio petu medalju za Srbiju, Višacki mnogo nade polaže i u nastupe Jovane Preković u karateu i Milice Novaković u kajaku. A ko bi po njemu od naših još mogao do medalje otkrio je u razgovoru sa Gorislavom Papićem.
Knjiga Dok partizan bitke bije hrvatski se barjak vije, zbog svog kontroverznog naslova izazvala je reakcije kako u Hrvatskoj tako i u Srbiji. Šta sve piše u knjizi, da li ima Zagrepčana koji i dalje navijaju za Partizan? Da li uopšte možemo da pravimo veze između nacionalne i navijačke pripadnosti? Dok Balkan očekuje prvi posleratni susret između Zvezde i Dinama, razgovali smo sa autorom knjige Ivicom Pezeljom, vatrenim navijačem Partizana.

Slike

Oko magazinOko magazinOko magazinOko magazinOko magazinOko magazinOko magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.