poster

Lorine misterije

The Mysteries of Laura (2014)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena korisnika: 10/10
(2 glasova)

SADRžAJ

Lora Dajmond je sjajna detektivka njujorške policije u odeljenju za ubistva, koja balansira svoj ''Columbo'' dnevni posao sa ludim porodičnim životom, koji uključuje samovoljne blizance i uskoro bivšeg muža, koji je takođe policajac, ali izgleda ne želi da se razvede. Između čišćenja za svojom decom i čišćenja ulica, prva priznaje da ima svoje “hot mess” trenutke u tom urnebesno autentičnom pogledu na to šta znači biti ''radna mama''. Nekako čini da sve uspeva uz pomoć njenog seksi i razumevajućeg partnera, ali stvari se još više zakomplikuju kad njen muž postane njen šef.

Slike

Lorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterijeLorine misterije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.