poster

Jedrima oko svijeta

Jedrima oko svijeta (1988)

dokumentarni | Hrvatska
Režiser: Mario Saletto

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 1

EPIZODA: 40

SADRžAJ

Dobivši dozvole za plovidbu kakve vrijede za teretne brodove, jer ih za jahte još nije bilo,"Cyndi 7" je ljeti 1994. bila prva hrvatska jedrilica koja je slobodno krstarila albanskim vodama.
"Zemlja Orlova", kako Albanci oduvijek ponosno nazivaju svoju pretežno planinsku domovinu, bila je posljednje turistički nedirnuto područje u Europi i prva zemlja na našem putu oko svijeta u kojoj nismo vidjeli ni jedno jedino jedro na moru.
Autor teksta, snimatelj i redatelj: Mario Saletto

Producent: Jasna Ferluga
Snimatelj: Mario Saletto

Slike

Jedrima oko svijetaJedrima oko svijetaJedrima oko svijetaJedrima oko svijeta

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Geo 360 (1999)

    image
  • Planete (2019)

    image
    Ova iznimno ambiciozna BBC-jeva dokumentarna serija oživljava najdojmljivije događaje u povijesti Sunčeva sustava, primjenjujući revolucionarne vizualne efekte...
  • Megaspeed (2014)

    image
    "MegaSpeed" vodi gledatelje u svijet neustrašivih vozača koji su spremni na sve kako bi iskusili adrenalin koji im donosi vožnja ekstremnim brzinama.
  • Show Me Where You Live (2017)

    image
    'Show Me Where You Live (Habiter Le Monde)' is a documentary series that aims to answer the following question: How can human beings claim ownership to a space so...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.