poster

Raj na Zemlji: Karibi za istraživače - Dominikanska Republika

Heaven on Earth - Visiting the Most Beautiful Places in the World


Ocena korisnika: 10/10

EPIZODA: 4

SADRžAJ

Dominikanska Republika jedno je od najomiljenijih sunčanih odredišta na svijetu. Svake godine oko četiri milijuna turista posjeti taj mali karipski otok, koji Dominikanska Republika dijeli sa susjednom državom Haiti. I među njemačkim turistima nadasve su popularni smještaji oko Punta Cane ili Puerto Plate, ponajprije u obliku paket aranžmana sve uključeno. Ništa čudno jer su najčešće zadovoljeni ne samo dobri hotelski standardi nego i nada u savršenu klimu za kupanje sa stalno sunčanim vremenom. Ali otok nudi mnogo više od pukih hotelskih kompleksa s pješčanim plažama.

Slike

Raj na Zemlji: Karibi za istraživače - Dominikanska RepublikaRaj na Zemlji: Karibi za istraživače - Dominikanska RepublikaRaj na Zemlji: Karibi za istraživače - Dominikanska RepublikaRaj na Zemlji: Karibi za istraživače - Dominikanska RepublikaRaj na Zemlji: Karibi za istraživače - Dominikanska RepublikaRaj na Zemlji: Karibi za istraživače - Dominikanska Republika

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.