poster

Maš-maš i Pečurkići

Mush-Mush & the Mushables (2020)

avanturistički, animirani, komedija | SAD, Francuska
Cartoonito CEE | utorak | 01:25

SEZONA: 1

EPIZODA: 44

SADRžAJ

Maš-maš i Pečurkići prati šumske avanture Maš-maša i njegovih najboljih prijatelja, LIlit i Čepa, dok otkrivaju koliko je odrastanje u prirodi zabavno.
U mirnom delu netaknute prirode, živi mala živahna zajednica, Pečurkići! Maš-maš i Pečurkići prate šumske avanture Maš-maša, njegovih najboljih prijatelje Lilit i Čepa, kao i ostalih pripadnika njihove zajednice. Oni zajedno odrastaju, otkrivaju svet i zabavljaju se. Oni su mali Zaštitnici šume i svaki od njih ima poseban dar. Maš-maš može da komunicira sa prirodom, Lilit sija kao svetiljka, a Čep ima odlično pamćenje. Tokom odrastanja njihove moći se razvijaju i menjaju, oni uče njihove sklonosti i ograničenja. Maš-maš i Pečurkići je uzbudljiva priča o odrastanju, samospoznaji, prepuna avantura smeštenih u prirodi i mnogo, mnogo više od toga! Svako od njih ima jedinstven skup vrlina i mana, koje su lako uočljive jer se Pečurkići ne pretvaraju; oni su to što jesu u svakoj situaciji!

Slike

Maš-maš i PečurkićiMaš-maš i PečurkićiMaš-maš i PečurkićiMaš-maš i PečurkićiMaš-maš i PečurkićiMaš-maš i PečurkićiMaš-maš i Pečurkići

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.