poster

Hokej na ledu - NHL: Ottawa - Toronto

NHL

hokej na ledu, sportski | Kanada, SAD

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SADRžAJ

Nacionalna hokejaška liga je profesionalna organizacija u hokeju na ledu koju trenutno čini 32 kluba, od kojih je 7 iz Kanade i 25 iz SAD. Sedište lige je u Njujorku (SAD). NHL liga se smatra najjačom profesionalnom hokejaškom ligom na svetu, i jednom od najvećih profesionalnih sportskih asocijacija na teritoriji Angloamerike. Ekipa koja osvoji prvenstvo tradicionalno dobija trofej Stenli kupa koji je najstariji sportski trofej koji se dodeljuje u profesionalnom sportu na teritoriji Severne Amerike.

Slike

Hokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - TorontoHokej na ledu - NHL: Ottawa - Toronto

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.