SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Baja i Žića se dogovaraju kako da se otresu tovara - plastičnih lutki. Za taj posao dobili su puno novca, a robu koju prevoze je niske vrednosti, što kod njih dvojice budi veliku sumnju.
Dok se dvoume kako da postupe zaustavi ih saobraćajna patrola. Policija ih privede u stanicu jer je u kamionu pronašla rashodovani ručni bacač koji je vlasništvo njihovog prijatelja Bate Krnjajića. Žiću i Baju proveravaju u policijskoj stanici. S druge strane, kod Žićine svastike, Seke, došao je njen muž koji je nagovara da ide sa njim u Nemačku.

Slike

Kamiondžije d.o.o.Kamiondžije d.o.o.Kamiondžije d.o.o.Kamiondžije d.o.o.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Superior Donuts (2017)

    image
    Arthur Przybyszewski (Judd Hirsch) je vlasnik male prodavnice krofni koja se nalazi u jednom kvartu u Čikagu. Odavno je u tom kvartu ali počela je nagla promena...
  • Naša mala redakcija (2002)

    image
    Kako izgleda radni dan u jednoj novinskoj redakciji? Zgode i nezgode zaposlenih u novinskoj redakciji "Panorama".
  • Lud zbunjen normalan (2007)

    image
    Humoristična serija scenarista Feđe Isovića koja je već u prvoj sezoni osvojila hrvatske gledatelje svojim humorom i izvrsnom glumačkom ekipom koju predvodi...
  • Ladies Night (2007)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.