SEZONA: 1

EPIZODA: 64

SADRžAJ

Humoristička serija u režiji Milana Karadžića. Scenario je napisao Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša Ilić, Milica Mihajlović, Milutin Mima Karadžić, Anja Mit, Miloš Samolov, Nataša Marković, Hristina Popović i drugi.
U centru priče je bračni par Zdravković - violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njegova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravog života. Oni su odlučili da prodaju stan u Beogradu i presele se u kuću na selu, u potrazi za mirnijom sredinom, sa velikom željom da konačno postanu roditelji.
Ivan sprovodi u delo operaciju „Dragoslava" koju je sam osmislio da bi Simi vratio novac koji mu je Dragoslava uzela. Anči upoznaje Nikolinog oca Batu, koji joj nudi veliki novac da se ne uda za njegovog sina. Mihajlo saopštava Jeli da mora da sredi neke porodične stvari i da ga neće biti mesec dana.

Slike

KomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšijeKomšije

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.