SADRžAJ

Hemija u svakodnevnom životu. Naša veza sa hemijskim elementima, materijom od koje su izgrađeni nebo i more. Atomi koji su deo nas i svega što nas okružuje, a što možemo dodirnuti, osetiti i videti. Serija nam pokazuje od čega su sastavljeni predmeti u našem okruženju i kako se kreću čestice koje ih sačinjavaju. Sve oko nas je izgrađeno od - Svakodnevnih elemenata.

Slike

Svakodnevni elementiSvakodnevni elementiSvakodnevni elementi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dobar posao

    image
    Vremena su teška i krizna. Posao se teško dobija, a lako gubi. Više se ne bira, samo da se radi. Dokumentarno-obrazovni program Radio-televizije Vojvodine uradio...
  • Uprirodise

    image
    Dečiji televizijski serijal "Uprirodise" se kroz vršnjačku i inkluzivnu edukaciju bavi predstavljanjem i upoznavanjem sa osnovnim pojmovima iz oblasti životne...
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
  • Them Rromano

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.