SEZONA: 2

EPIZODA: 9

SADRžAJ

Serija "I bez muke ima nauke" je magazinskog tipa i sastavljena je iz više rubrika.
Svaka rubrika namenjena je jednoj naučnoj oblasti: matematici, fizici, biologiji, astronomiji i geologiji. Osmišljena je kao igrano-dokumentarna, gde nas kroz priču vodi dečak Miša koji ima tetku i teču, naučne radnike. Oni se zbog svojih naučnih obaveza uvek nalaze negde daleko, u inostranstvu, ali Mišu redovno čuju i pomažu mu oko raznih nedoumica. Emisije su tematske i u svakoj emisiji obrađuje se jedna tema.
U ulozi dečaka je mlad glumac Nikola Malbaša, u ulozi tetke je Ivana Despotović a ulogu teče tumači Ivan Tomić.
Urednice Tanja Čanić-Mlađenović i Aleksandra Stojanović, reditelj je Nikola Zdravković

Slike

I bez muke ima naukeI bez muke ima naukeI bez muke ima naukeI bez muke ima naukeI bez muke ima naukeI bez muke ima nauke

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
  • nano (1999)

    image
  • Kad naš brod plovi

    image
    U emisiji "Kad naš brod plovi" upoznajte dvojac koji putuje duže cijele jadranske obale i njezinih otoka kako bi istražili ribolov. Postoje razne ribolovne...
  • Iz sehare

    image
    Dokumentarna edukativna emisija.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.