SEZONA: 1

EPIZODA: 20

SADRžAJ

Nekada davno na praistorijskoj Zemlju živeli su Fandžizi! - uzavreli grad živopisnih ljudi - pečurki. Set, Fandži dečak sa naučnim žarom je fasciniran kako svet funkcioniše.
Fandži naseljavaju savršenu praistorijsku utopiju. Oni idu u školu za Fandžije, rade fandžijske poslove, igraju fandžibol i neverovatno se zabavljaju! Ali Set, desetogodišnji dečak-pečurka, želi drugačiju zabavu. OBOŽAVA nauku i istraživanje, i OBOŽAVA da deli svoja otkrića sa ostalim Fandžima. U potrazi za naučnom avanturom, Set stvara urnebesne probleme sebi i svom gradu! Ali Set genijalno rešava svaki problem koji stvori novootkrivenim emotivnim razumevanjem. Slatki i šarmantni, Fandži imaju svoju jedinstvenu kulturu i biologiju. U svojim šupljim telima mogu da nose stvari, mogu bez napora da stvaraju i uklanjaju udove i kombinuju svoja tela! Set eksperimentiše sa oblikovanjem Fandžija u veće formacije poput FANDŽICIKLA, DŽINOVSKOG FANDŽIJA, pa čak i tiranosaurusa!

Slike

Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!Fandžizi!

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.