Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 5.3/10
(7 glasova)

SADRžAJ

U režiji oskarovca Stivena Soderberga stiže nam film „Kao prava devojka”, drama o našim ličnim i profesionalnim životima u doba post-kriznog kapitalizma.
U filmu „Kao prava devojka” glavnu ulogu Čelzi, skupe „poslovne pratilje” koja bogatoj klijenteli nudi uslugu sa ličnošću, tumači porno glumica Saša Grej as Čelzi. Drugim rečima, tokom dugih sastanaka koji često traju čitavu noć, ona preuzima ulogu privremene romantične partnerke, prisustvuje ekskluzivnim kulturnim događajima, angažuje se u intelektualnim raspravama, i jede u otmenim i skupim restoranima, sve vreme pokazujući interesovanje za život i posao svog klijenta. Vodi detaljan dnevnik o svojim klijentima. Čelzi živi sa svojim momkom, ličnim trenerom (Kris Santos, koji je ranije zaista radio kao lični trener) i trudi se da doprinese onoliko koliko on doprinosi svojom teretanom. Kris se nađe u konfliktnoj situaciji kada ga bogati klijent pozove na vikend u Las Vegas. Par se suočava sa dodatnim problemima kada Čelzi shvati da je iskreno privlači jedan od klijenata, oženjeni scenarista. Tokom filma, Čelzi daje intervju novinaru (koga glumi pravi novinar, Mark Džejkobson, čije je pisanje o Frenku Lukasu poslužilo kao inspiracija za film Američki Gangster), i posećuje „Erotskog kritičara” ljigavog blogera koji piše prikaze o agencijama za „poslovnu pratnju” (čiji lik tumači kritičar Glen Keni).

Slike

Devojka s iskustvomDevojka s iskustvomDevojka s iskustvomDevojka s iskustvomDevojka s iskustvomDevojka s iskustvomDevojka s iskustvomDevojka s iskustvomDevojka s iskustvomDevojka s iskustvomDevojka s iskustvom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.