SADRžAJ

Nova bolnica u malom gradu treba da bude posvećena, ali tada eksplodira rafinerija. Herojskim poduhvatima vatrogasci i bolničko osoblje uspevaju da evakuišu bolnicu, ali ceo grad je gotovo uništen.
Vilijam Dadli je korumpirani gradonačelnik bezimenog američkog grada na srednjem zapadu, koji je dozvolio izgradnju rafinerije u centru grada, daleko od reke, jezera ili rezervoara. Jednog vrelog, letnjeg dana, Herman Stover, ozbiljno poremećen radnik rafinerije, nije dobio očekivano unapređenje − štaviše, otpušten je. On odlučuje da se osveti poslodavcima tako što otvara ventile na rezervoarima i cevima koje su s njim povezane, poplavivši tako okolinu i kanalizaciju benzinom i hemikalijama. Ubrzo nakon ovog nesmotrenog vandalizma izbija požar, koji pokreće lančanu reakciju koja izaziva velike eksplozije u rafineriji. Rafinerija je uništena, ali ogroman vatreni oblak ubrzo zahvata ceo grad.

Slike

Grad u plamenuGrad u plamenu

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Top Gan - Maverik (2022)

    image
    Neuhvatljivi kapetan Maverik nas ponovo vodi u visine, u vožnji koja će nas ostaviti bez daha i pojačati adrenalin!
  • Kojot (2017)

    image
    Nakon što je nasledio kuću u udaljenom gradu, mladić se zatiče u sred sukoba sa lokalnim tajkunom.
  • Besa e kuqe (1982)

    image
  • Bez izlaza (2015)

    image
    Huan de los Santos, bivši policajac iz Paragvaja, na tajnom zadatku spreman je da sruši najveći narko kartel u Latinskoj Americi, međutim gubi sve; njegova žena...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.