poster

Rudolf, jelen crvenog nosića

Rudolph the Red-Nosed Reindeer: The Movie (1998)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 8.9/10
(27 glasova)

SADRžAJ

Rudolf je Božićni jelen, a vrijeme je Božića. Svima koji u zimskoj tami ne mogu pronaći put, pomoći će njegov nosić koji svijetli i svijetli poput neke svjetiljke. Zamislite malog jelena koji ima nevjerojatno ljupki nosić. I k tome taj nosić svijetli! Pa, kako se zove taj jelenko? Rudolf, zar ne znate? Kada njegovu mladu prijateljicu, košutu Zoey, zarobi zla ledena kraljica Stormella, Rudolf odvažno kreće osoloboditi je i pronaći Djeda Božićnjaka da spasi Božić.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Princeza labudica 5: Kraljevska porodična priča (2014)

    image
    Čarobnjak željan moći baca kletvu na princezu i pretvara je u labuda u toku dana.
  • Avanture porodice Bigfoot (2020)

    image
    Nekoliko meseci nakon njihovog ponovnog susreta, životinje i ljudi žive srećno, a Adam se polako navikava na svoje nove moći. Sve dok njegov otac ponovo ne odluči...
  • Zombies (2018)

    image
    Students from Zombietown are transferred to a high school in a suburban town preoccupied with uniformity, traditions and pep rallies.
  • Semi na putu oko sveta 3D (2010)

    image
    Životna priča o morskoj kornjači koja se izlegla 1959. Provodeći pedeset godina u okeanu imamo neobičnu priliku da sagledamo velike promene koje izaziva sve veće...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.