poster

Ugrožena vrsta

Espèces menacées (2017)

drama | Francuska
Režiser: Gilles Bourdos

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(3 glasova)

SADRžAJ

Tri priče radnjom smještene u Nici na francuskoj rivijeri tijekom zime međusobno se isprepliću u filmu „Ugrožena vrsta“ francuskog redatelja Gillesa Bourdosa, ambicioznoj adaptaciji slavne knjige „The Stories of Richard Bausch“. Priča je fokusirana na mladu nevjesgtu Josephine i probleme s kojima se susreće s njezinim potencijalno agresivnim mladoženjom; ostale dvije priče uključuju Josephininog novog susjeda, njegovu trudnu kćerku, njezinog budućeg supruga i mladog studenta čija majka završava u mentalnoj ustanovi. Ova prekrasno snimljena priča koja istražuje moć međuljudskih odnosa i slomljene obitelji omamit će vas vlastitom originalnošću i fantastičnim glumačkim izvedbama.

Slike

Ugrožena vrstaUgrožena vrstaUgrožena vrstaUgrožena vrstaUgrožena vrsta

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Intruder (1962)

    image
    Čovek u blistavom belom odelu dolazi u mali južnjački grad uoči integracije. Njegovo ime je Adam Krejmer. On sebe naziva društvenim reformatorom. Ali njegov cilj...
  • Povlačenje (2007)

    image
    Nakon što se Ana (Žilijet Binoš) ponovo nađe sa svojim davno izgubljenim polubratom Ulijem (Liron Levo), odlučuje da se vrati u Izrael i potraži svoju kćer koju...
  • Who Dies Standing (1985)

    image
  • Kristal (2004)

    image
    Dvoje braće i sestara pokušavaju da pronađu kameni kristal kako bi spojili svoje roditelje koji su iz sela koja su u neprijateljstvu jedno s drugim.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.