SADRžAJ

Džef Džefris je poznati fotoreporter kome je traženje ekskluzivnog ugla za snimanje na auto-trkama stajalo teškoga preloma noge. Nenaviknut na mirovanje, prisiljen je da ograniči svoj do juče neograđeni svet, na prostor koji obuhvata pogled sa sobnog prozora i vreme između poseta njegove lepe devojke Lise i patronažne sestre Stele. Na vlastito čuđenje ubrzo otkriva da i mikrokosmos jednog običnoga gradskoga dvorišta može skrivati neizmerna uzbuđenja i strašne tajne. Posebno ga uznemiruju čudna zbivanja u stanu u kojem sa bolesnom ženom živi trgovački putnik Lars Torwald. Da li je slučajno svedočio okrutnom ubistvu ili je, odjednom privezan za invalidska kolica, počeo da uviđa stvari koje se nisu ni dogodile?

Slike

Prozor u dvorišteProzor u dvorišteProzor u dvorišteProzor u dvorišteProzor u dvorišteProzor u dvorišteProzor u dvorišteProzor u dvorišteProzor u dvorišteProzor u dvorišteProzor u dvorišteProzor u dvorište

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.