Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 7/10
(3 glasova)

SADRžAJ

Tokom leta 1976, 14-godišnji Bobi mora da pretrpi još jedan mučni porodični odmor. Dok su njegovi roditelji na ivici razvoda, a lokalna deca ga maltretiraju, Bobi prihvata posao na imanju povučenog dr Kana.
Tokom leta 1976, četrnaestogodišnji Bobi Marks, nesiguran i gojazan dečak, mora da pretrpi još jedan mučni porodični odmor na jezeru Ramson. Njegov letnji posao na velelepnom imanju povučenog, zagonetnog i prezahtevnog dr Kana, veoma ga iscrpljuje. Njegovi roditelji su na ivici razvoda; sestra Mišel ga primorava da joj pomogne u prikrivanju tajne veze sa lepuškastim meštaninom; a njegova najbolja drugarica i srodna duša, Džouni, odlazi na mesec dana i ne želi da mu kaže razlog. Povrh svega toga, ludi lokalac je usmerio svoju mržnju na bogate “vikendaše”, a pogotovo na Bobija. Tokom ovog emotivno uzbudljivog leta, razne tajne izlaze na videlo, a Bobi polako počinje da shvata ko je i šta znači biti pravi muškarac.

Slike

Pravi muškaracPravi muškaracPravi muškaracPravi muškaracPravi muškaracPravi muškaracPravi muškaracPravi muškaracPravi muškaracPravi muškarac

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.