SADRžAJ

“Oktavio je mrtav” je misteriozna i dirljiva priča o duhovima koja prati Tajler u avanturi koja će obeležiti njen život. Kada pobegne od dominantne majke, Tajler ulazi u imućan i čudan svet svog pokojnog oca Oktavija, koga nije poznavala.
“Oktavio je mrtav” je napeto i onostrano kinematografsko iskustvo, nezaboravno putovanje Tajler, plašljive mlade žene koja iz svoje bezbedne kuće u predgrađu odlazi u užurban i haotičan grad Stelton. Ona želi da sazna više o svom pokojnom ocu koga nije poznavala i pronalazi njegov duh, zatočen u njegovom stanu. Između njih se razvija čudan odnos, ali kroz razgovore sa njim i saznanja o njegovoj burnoj i tajnoj prošlosti, Tajler otkriva nove načine da komunicira sa svetom, traži ljubav na neočekivanim mestima i istražuje život na novim i neistraženim teritorijama.

Slike

Oktavio je mrtavOktavio je mrtavOktavio je mrtavOktavio je mrtavOktavio je mrtavOktavio je mrtavOktavio je mrtavOktavio je mrtavOktavio je mrtav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.