Putin, majstor igre

La vengeance de Poutine (2018)

dokumentarni | Francuska
Režiser: Antoine Vitkine

Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 6.8/10
(5 glasova)

SADRžAJ

Ravnoteža svjetske moći u njegovim je rukama. Bez Putina nema Rusije, obznanio je zamjenik čelnika administracije ruskog predsjednika. U novoj Rusiji 21. stoljeća vlast je personificirana, a Putin je postao ključna figura u međunarodnim odnosima.
O susretima s Putinom i o sukobima, manipulacijama i spletkama koje su doživjeli govore bivši ministri, savjetnici, diplomati i stručnjaci.
Je li Putin suvremeni car na čelu lažne demokracije? Koliko daleko može ići u ostvarivanju svojih golemih ambicija? Dokumentarac donosi analizu njegove političke i vojne strategije i njezin utjecaj na cijeli svijet.

TRAJANJE: 75 min

Slike

Putin, majstor igrePutin, majstor igrePutin, majstor igrePutin, majstor igrePutin, majstor igrePutin, majstor igre

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Deca brze hrane (2011)

    image
    Ova dokumentarna emisija istražuje razloge zbog kojih roditelji pribegavaju ishrani brzom hranom i prati tri porodice koje očajnički pokušavaju da se vrate na put...
  • Velika krađa Van Goga (2018)

    image
    Endru Grejem Dikson ulazi u sukob sa svetom visoke umetnosti i organizovanog kriminala kako bi otkrio istinu iza najveće pljačke umetnina u 21. veku. U decembru...
  • Zašto skačem (2020)

    image
    Ovaj fantastičan dokumentarac nas uvodi u svet autizma na najneverovatniji i duboko emotivan način. Baziran na bestseleru Naokija Higašide, Razlog zbog kog skačem...
  • Ukusi Šangaja: Rik Stajn (2016)

    image
    Rik Stajn pronaći će tragove tradicionalne kuhinje koji su ostali u ovom gradu. To su jela za kojima Šangajci žude jer su daleko od domovine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.