Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 6.8/10
(6 glasova)

SADRžAJ

Godina je 1938. Kini preti japanska invazija, a komunistički pokret jača i nameračio se da preuzme vlast. Gospođa Vu je bogata i pametna kineskinja, čiji se suprug prema porodici i okolini odnosi na feudalan način. Prema tadašnjim običajima, žena koja je navršila 40 godina biva oslobođena bračnih dužnosti i može dovesti mladu konkubinu koja će je zameniti u spavaćoj sobi. Slobodna od obaveza prema mužu, koji je oduševljen njenom mladom „naslednicom“, gospođa Vu se zaljubljuje u katoličkog misionara iz Evrope Andrea, koji svojom blagošću osvaja gazdaricino srce, naviklo na potpuno drugačije odnose sa muškarcima. Međutim, gospođa Vu će skupo platiti novostečenu slobodu.

Slike

Paviljon žena

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Avantura na Karibima (1957)

    image
    Toni i Feliks pristaju da svojim čamcem prevezu prelepu Irenu na drugo ostrvo, iako ona nema pasoš. Obojica se zaljubljuju u nju, što dovodi do izdaje i raskida...
  • Društvo za književnost i pitu od krompira sa Gernsija (2018)

    image
    Na britanskom ostrvu Gernzi, za vreme Drugog svetskog rata, osnovano je društvo zanimljivog i simpatičnog naziva - Društvo za književnost i pitu od krompira sa...
  • Izgubljen u Firenci (2017)

    image
    Amerikanac slomljenog srca zatiče se u Firenci, gde upada u vode opasnog lokalnog sporta, ali i u kandže zavodljivih lokalnih žena.
  • Crvena zemlja (1975)

    image
    Godine 1941. partizani oslobađaju Užice, Čačak i vode borbu za Kraljevo. Nemci, u cilju odmazde, vrše genocid: streljaju 6.000 građana Kraljeva.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.