Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 8.2/10
(134 glasova)

SADRžAJ

Svetska glad za ekstremnim sportovima i rijaliti takmičenjima prerasla je u krvožedni rijaliti TV program. Pred vama je najekstremnija trka u kojoj učestvuju zatvorenici osuđeni na ubistvo.
Pravila Trke smrti su jednostavna: pobedi u pet disciplina i slobodan si. Ako izgubiš, zgažen si preko interneta. Đejson Stedam predvodi glumačku ekipu u ovom visokooktanskom akcionom trileru o post-industrijskoj pustoši sutrašnjice, prikazanoj kroz najbrutalniji sportski događaj u istoriji. Zatvor pun kriminalaca inspirisao je čuvare da stvore zastrašujuću razonodu sa dobrom zaradom. I tako, naelektrisani zatvorenici, globalno gledalište gladno televizijskog nasilja i spektakularno borilište stvoriće „Trku smrti“. Od majstora akcije, reditelja Pola V. S. Andersona i producenta filma „Nemoguća misija“ stiže „Trka smrti“! Nema većeg uloga od ovog! U filmu igraju i nominovani za Oskara, Džoan Alen i Ian Mekšejn.

Slike

Trka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrtiTrka smrti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.