Ocena: 8.2/10
Ocena korisnika: 7.4/10
(10 glasova)

SADRžAJ

Zaključana vrata unutar jednog beogradskog stana razdvajala su porodicu od njene prošlosti preko 70 godina. Dok rediteljka započinje prisan razgovor sa majkom, politički rascep koji potresa njihov dom otkriva kuću i državu koje progoni istorija. Hronika o porodici iz Srbije pretvara se u bolan portret aktiviste u vreme velikog previranja, dovodeći u pitanje odgovornost svake generacije da se bori za svoju budućnost.

Slike

Druga strana svegaDruga strana svegaDruga strana svegaDruga strana svegaDruga strana svega

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Letters from Baghdad (2016)

    image
    The story of Gertrude Bell, sometimes referred to as the female Lawrence of Arabia, who helped shape Iraq's destiny following WWI.
  • Nomad, tragovima Brusa Četvina (2019)

    image
    Kada je legendarni pisac i avanturista Brus Četvin umro od AIDS-a, pozvao je svog prijatelja i saradnika Vernera Hercoga, tražeći da pogleda njegov skorašnji film...
  • Kraljica: Žena od riječi (2020)

    image
    Kraljičine riječi. Moćne, pametne, a u mnogim slučajevima i legendarne. U ovom dokumentarnom filmu punom arhivskih snimki i informacija iz izvora bliskih palači...
  • U potrazi za Beethovenom (2009)

    image
    The first truly comprehensive feature length cinema documentary ever made about Beethoven. With over 60 live performances.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.