SADRžAJ

Ratna fotografkinja koja je pretrpela brutalno zatočeništvo u Libiji smeštena je na Siciliju kako bi se pomirila s proživljenim iskustvom. Nedaleko od mesta gde boravi nalazi se njen bivši ljubavnik i mentor. Ubrzo susretne migrantkinju iz Tunisa koja želi da obavi pobačaj i da bezbedno pređe u Francusku. Li je zatečena jer migrantkinja liči na mladu Libijku koju je fotografisala neposredno pre nego što je zarobljena.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Šta dalje? (2021)

    image
    Godinama nakon što im je užasna tragedija uništila živote, dva para roditelja (Ajzaks i Plimpton, Birni i Daud) pristali su da razgovaraju nasamo kako bi pokušali...
  • Dita e parë e emërimit (1982)

    image
  • Eo (2022)

    image
    Pratimo putovanje sivog magarca koji se susreće s dobrim i lošim ljudima, doživljava radost i bol, i istražuje viziju moderne Evrope kroz svoje melanholične oči.
  • Ljubavna priča (1970)

    image
    Oliver i Dženifer su najbolji prijatelji; između njih procveta ljubav i oni se venčaju. Oliverov otac ne prihvata njihovu ljubav. Ali, svaka nova prepreka čini...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.