SADRžAJ

Čarli ima 18 godina, a tri godine je proveo na odvikavanju od heroina. Kad pobegne iz ustanove za odvikavanje, nada se da će ga roditelji opet primiti, ali oni ga ponovo šalju tamo. Čarlijev otac je u trci za guvernera Kalifornije i ne želi da Čarlijevi problemi izađu u javnost, pa ga smeste u drugu ustanovu. Uskoro Čarli upozna Evu, takođe zavisnicu, i zaljubi se. Ali kad Eva nestane, Čarli opet pobegne i kreće u potragu, a usput postaje svestan prave cene zavisnosti i počinje da prihvata odgovornost za svoje postupke.

Slike

Biti Čarli

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
  • Lolita (1997)

    image
    Humbert Humbert, britanski profesor koji je došao u SAD da predaje, iznajmljuje sobu u kući Šarlot Hejz, i nakon što je ugledao njenu 14-g. kćerku, Dolores...
  • Dušo, unutra je hladno (2021)

    image
    Turistička agentica Hannah umjesto u tropske krajeve odlazi u Ledeni hotel u Kanadi i ubrzo shvaća da je donijela pravu odluku.
  • Opsesija (2008)

    image
    Dejvid Kepeš (ser Ben Kingsli) je meta avanturistički nastrojenih studentkinja, ali nijednu od njih ne pušta suviše blizu. Kada lepa Konsuela Kastiljo (Penelope...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.