poster

Gresi moga oca

Pecados de mi padre (2009)

dokumentarni | Argentina, Kolumbija
Režiser: Nicolas Entel

Ocena: 7.2/10
Ocena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Nakon što je 1993. godine Pabla Eskobara ubila policija, njegov tada šesnaestogodišnji sin Huan Pablo pobegao je u Argentinu, sa majkom i sestrom. U nastojanju da ne bude prepoznat i u strahu za sopstveni život, promenio je ime u Sebastijan Marokin. „Moj život je tada vredeo 4 milion dolara… toliko su cenili moj glavu“, rekao je.
Posle decenije ćutanja, Marokin i njegova majka prvi put javno govore o životu sa slavnim Pablom. U pokušaju da okonča krug nasilja i da traži oproštaj, Marokin putuje u Kolumbiju da upozna sinove dve najpoznatije žrtve svog oca: predsedničkog kandidata Luisa Karlosa Galana i Ministra pravde Rodriga Lare Bonilje, kao i sina bivšeg predsednika Kolumbije Cezara Gavirije.
Uporedo sa pričom o Pablu Eskobari, autor istražuje i nasiljem ispunjenu noviju istoriju Kolumbije, poznate kao „narko-država“ i zemlja ilegalne trgovine narkoticima.

Slike

Gresi moga ocaGresi moga ocaGresi moga oca

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Deca brze hrane (2011)

    image
    Ova dokumentarna emisija istražuje razloge zbog kojih roditelji pribegavaju ishrani brzom hranom i prati tri porodice koje očajnički pokušavaju da se vrate na put...
  • Louis Theroux: Shooting Joe Exotic (2021)

    image
    Louis Theroux investigates the story of a man who has become one of the most controversial and captivating icons of recent times: the self-described 'gay...
  • Prevara zvana Fajer (2019)

    image
    Festival Fajer je bila najpoznatija prevara generacije milenijalaca nastala kao spona između influensera na društvenim mrežama, kasnog kapitalizma i morala u eri...
  • Put geparda (2022)

    image
    Priča je smeštena u Keniji, i prati Imani, koja štiti svoje četvoro mladunčadi od ostalih mužjaka geparda, i drugih predatora. Autori su Derek i Beverli Žuber.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.