Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(11 glasova)

SADRžAJ

Kada je Rip Porter otišao u zatvor, njegova supruga Vendi nije mogla da se snađe u ulozi i pod teretom odgovornosti samohranog roditelja. Želeći najbolje za svog novorođenog sina, Džoija, dala ga je na usvajanje. Usvojili su ga Džek i Moli Kembel i pružili mu zaista idiličan život u malom gradu na Floridi.
A onda, jednog dana, Džek i Moli primaju uznemirujuć poziv telefonom od socijalne radnice koja je posredovala u usvajanju: Rip je izašao iz zatvora i nestrpljiv je da započne novi život sa suprugom Moli i sinom Džoijem.
Sudija je već izdao odluku da Kembelovi nemaju izbora, osim da vrate dete biološkim roditeljima. Ali, da li bi Džek i Moli mogli jednostavno da nestanu sa dečakom, da se nikad ne vrate?
Film je osvojio 26 nagrada na 23 filmska festivala, a zasnovan je na veoma popularnom istoimenom romanu autorke Karen Kigsberi.

Slike

Kao prah maslačkaKao prah maslačkaKao prah maslačkaKao prah maslačkaKao prah maslačkaKao prah maslačka

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.