Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(39 glasova)

SADRžAJ

Koliba je priča o ocu čija je ćerka Missy oteta tokom porodičnog izleta i ubijena. Jedino što je ostalo, krvavu haljinicu, policija je pronašla u napuštenoj kolibi u divljini Oregona. Četiri godine kasnije ožalošćeni Mack prima čudnu poruku, poziv da poseti onu istu kolibu. Okleva, ali ipak odlazi i doživi susret sa samim Bogom ili, tačnije, sa Svetim Trojstvom prikazanim u liku krupne vesele crnkinje Elousie (Otac), fizički ne naručito privlačnog nižeg muškarca arapskih crta lica (Sin) i nežne Azijke Sarayu (Duh Sveti). Nakon što dobije odgovore na mnoga večna pitanja, Mack se miri s Bogom, kojem je otkako mu je ubijena ćerka, gotovo okrenuo leđa.

Slike

KolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKolibaKoliba

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Tinder Box (1959)

    image
    A young soldier discovers three chests of copper, silver and gold and an old tinder-box in the hollow of an old oak tree. He is now rich. But he squanders the...
  • Zvaću te Po (2016)

    image
    Kada njegova supruga umre od raka, prezaposleni inženjer se bori da brine o svom sinu sa autizmom. Kao odgovor na maltretiranje, mladić se povlači u svet fantazija.
  • Bezvremenska Adaline (2015)

    image
    Inspirativna ljubavna priča s Blejk Lajvli, Harisonom Fordom i Majklom Huismanom, Bezvremenska Adaline je film za koji su kostime kreirale modne kuće Dior i...
  • Herakle (2005)

    image
    Istorija grčkog junaka koji nakon ubistva svoja tri sina mora da učini pet dela kako bi okajao svoj gnusni čin.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.