SADRžAJ

„Novi svet čine tri dirljive priče o troje mladih ljudi koji pokušavaju da nađu svoje mesto u boljem svetu... U Poljskoj. Žana je sa detetom pobegla iz Belorusije, zemlje u kojoj vlada potpuni haos, ostavljajući u njoj muža, poznatog opozicionara. Azam je radio za poljsku vojsku u Avganistanu kao prevodilac, zbog čega su ga smatrali izdajnikom. Sad pokušava da se izbori sa ratnom traumom. Nakon što ju je porodica odbacila, Vjera napušta Ukrajinu da bi započela novi život, ali prošlost iznenada počinje da je progoni.

Slike

Novi svetNovi svetNovi svetNovi svetNovi svetNovi svetNovi svetNovi svetNovi svetNovi svet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dani u oblacima (2007)

    image
    Film Silvio Soldinija,, Oblačni dani" (Giorni e nuvole), koji su napisali Francesco Piccolo i Frederica Pontremoli, je priča o Else i Michele. Bračni par je...
  • Rrugë të bardha (1974)

    image
  • Nacionalno drvo (2009)

    image
    Kad Rokovu sitkansku smrču odaberu za nacionalno drvo, on i njegov snebivljivi otac kreću na uzbudljivo putovanje kroz zemlju, u samo srce Amerike.
  • Zadah tela (1983)

    image
    Život jednog železničara, iako uobličen u standardne forme - posao i porodica - iznenada počinje da se menja, otpočinje raspad. Napusta dom i u drugom gradu,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.