Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(18 glasova)

SADRžAJ

Kad popularna zvezda country muzike - Jaime Derringer - slaže se na intervju Nori Flannery koja je kritičar stručnjak u oblasti ozbiljne muzike, ne nada se da provede noć s njim. A šta više da zatrudni s njim. Kad otkriva iznenadjenje počinje da nagovara svog najboljeg prijatelja koji je i ranije mislio o usvajanju deteta, da se odluči na to.

Slike

Ljubavne noteLjubavne noteLjubavne noteLjubavne noteLjubavne noteLjubavne noteLjubavne note

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Redeeming Love (2022)

    image
    Sold into prostitution as a child, Angel knows nothing but betrayal. Can her heart ever be mended? Based upon the novel by Francine Rivers.
  • Zauvek Lulu (2000)

    image
    Lulu Makafi živi u domu za mentalno bolesne odrasle osobe u San Francisku. U junu 1999. odlazi u Los Anđeles i kontaktira Bena Kliftona, u koga je davno bila...
  • Da probamo ljubav (2021)

    image
    Ljubav je u zraku nakon što instruktorica baleta pomogne hokejašu da se oporavi od iste ozljede koja je prekinula njezinu plesnu karijeru.
  • Kadi (1976)

    image
    1925. godine u Sidneju, Caddy ostavlja svog grubog muža preljubnika, i sa sobom vodi dvoje dece, Ann i Terry. Prisiljena raditi kao konobarica u pivnici, bori se...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.