SADRžAJ

Megan, irska slikarka, i njen muž Leo odlaze u južnu Italiju da preuzmu nasledstvo koje je Leo dobio od strica Domenika. Monsinjor Domeniko, katolički sveštenik poznat po čudima, ostavio mu je drevnu porodičnu kuću. Leo namerava da je proda bratu Nikoli, gradskom svešteniku, ali u njemu se ponovo rasplamsava ljubav prema gradu i starim prijateljima. Megan je takođe oduševljena mestom. Odlučuju da ostanu. Očarana drevnim dvorcem Leove porodice, tokom vrelog dana Megan ostaje u njemu i doživljava niz zagonetnih situacija. Otkrivajući tragove nerešene misterije iz Leove porodične prošlosti, o kojoj on odbija da razgovara, Megan ulazi u zastrašujuću borbu na život i smrt sa snažnim silama rešenim da po svaku cenu zadrže istinu skrivenom.

Slike

Kuća senkiKuća senkiKuća senkiKuća senkiKuća senkiKuća senkiKuća senki

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Izdaja (2014)

    image
    Nakon što mirni odmor s ljubavnikom krene po zlu, trudnica je prisiljena obratiti se za pomoć suprugu s kojim je u procesu razvoda braka.
  • Zatočenica (2015)

    image
    Džesika i njen verenik Evan ne mogu da budu srećniji. Upravo su se preselili iz grada u svoj dom iz snova u mirnoj ulici u predgrađu. Ali vrlo brzo nakon...
  • Delirijum (2019)

    image
    Forenzičkom psihijatru je ugroženo mentalno zdravlje tokom ispitivanja jednog od zločinaca. Kada shvati da bi on mogao biti serijski ubica i da je jedna od...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.