poster

Half of a Yellow Sun

Half of a Yellow Sun (2013)

drama, romantika | Nigerija, Ujedinjeno kraljevstvo
Režiser: Biyi Bandele

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 10/10

SADRžAJ

Premiere. Two sisters return to their home in newly-liberated Nigeria in the 1960s after going to university in England. Their professional and romantic lives drive them in different directions and a betrayal pushes them further apart - but both are soon drawn into the civil war sweeping the country. Drama based on Chimamanda Ngozi Adichie's novel, starring Thandie Newton, Anika Noni Rose and Chiwetel Ejiofor.

Slike

Half of a Yellow Sun

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Lolita (1997)

    image
    Humbert Humbert, britanski profesor koji je došao u SAD da predaje, iznajmljuje sobu u kući Šarlot Hejz, i nakon što je ugledao njenu 14-g. kćerku, Dolores...
  • Dušo, unutra je hladno (2021)

    image
    Turistička agentica Hannah umjesto u tropske krajeve odlazi u Ledeni hotel u Kanadi i ubrzo shvaća da je donijela pravu odluku.
  • Poslednji Tango u Parizu (1972)

    image
    Pol i Džini nastavljaju da se sastaju u stanu, no iako govore o sebi, nikad jedno drugom ne govore ko su i šta su. Veza postaje sve intenzivnija, a završiće se...
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.