Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 8/10
(2 glasova)

SADRžAJ

Jean i Gabrielle žive ugodan život u raskošnoj pariškoj palači. No, njihov brak je više ugovoreni odnos nego zajednica muža i žene. Jean čak javno priznaje da voli Gabrielle „kao što kolekcionar voli svoj najcjenjeniji primjerak. Na njihovu desetu godišnjicu, Jeana pronađe Gabrielleino pismo, koje će jako utjecati na njegov i Gabriellein brak... Nominiran za Zlatnog lava na Filmskom festivalu u Veneciji 2005. godine, dobitnik Cesar nagrade 2006.

Slike

GabrijelaGabrijelaGabrijelaGabrijelaGabrijelaGabrijelaGabrijelaGabrijela

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rđa i kost (2012)

    image
    Stefani je dreserka orka kitova čiji se život promenio posle nesreće tokom nastupa. Suočena s nepodnošljivim okolnostima, okreće se Aliju, uličnom bokseru koji...
  • Love Your Name (1984)

    image
  • Sat kasnije (2017)

    image
    Promena vremena i slučaj pogrešnog identiteta rezultiraju prelepim sastankom na slepo za Trišu i Parkera, ali da li je to dovoljno da ostanu zajedno?
  • Nedelja kod Tifanija (2010)

    image
    Alisa Milano glumi Džejn Klermont, koja je kao devojčica svake nedelje išla s majkom Vivijan (Stokard Čening) u čuvenu njujoršku radnju Tifani, vodeći sa sobom i...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.