poster

Raj: Nada

Paradies: Hoffnung (2013)

drama | Francuska, Njemačka, Austrija
Režiser: Ulrich Seidl
Cinemax | 20.5.24. | 23:30

Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 8/10

SADRžAJ

Treći film u trilogiji „Raj“ Ulriha Zajdla priča priču o Melaniji, gojaznoj 13-godišnjakinji, i njenoj prvoj ljubavi. Dok njena majka Tereza ​​putuje u Keniju („Raj:ljubav“), a tetka („Raj: vera“) obavlja misionarski rad u ime Isusa Hrista, tinejdžerka provodi letnji raspust s drugim mladima u strogom nutricionističkom kampu u jednom austrijskom selu. Između sportskih aktivnosti i savetovanja o ishrani, tuče jastucima i prvih cigareta, zaljubljuje se u direktora kampa, doktora koji je 40 godina stariji od nje. Ona ga voli bezuslovno i potpuno nevino pokušava da ga zavede. Doktor se bori protiv krivice ove ljubavi, svestan da je ona nemoguća. Melani je drugačije zamišljala svoj raj.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Anatomija češkog popodneva (2020)

    image
    Temperature rastu i gomile ljudi svakodnevno se guraju oko obala jezera, kao da su žedne životinje. Letnji hitovi koji se čuju sa zvučnika utišaju se objavom o...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.