SADRžAJ

Cenjeni pijanista se neočekivano sreće sa svojim otuđenim ocem posle 35 godina. Oni odlučuju da krenu na put po Finskoj u pokušaju da poprave davno prekinuti odnos.
Timo je cenjeni koncertni pijanista čiji lični život je u zapećku. Jednog dana, na vrata mu dođe neugledan stariji muškarac. Ispostavi se da je taj čovek, Leo, njegov otac koji je napustio zemlju kada je Timo imao tri godine i nije bio sa sinom u kontaktu 35 godina. Leo, večiti šaljivdžija sa pozitivnim stavom prema životu, morao je da napusti zemlju zbog niza nezgodnih peripetija. Sada se vratio da preda misteriozno nasledstvo svom sinu i odgovori na pitanja u vezi sa prošlošću. Da bi u tome uspeo, njih dvojica će morati da krenu zajedno na put ka severu. Priča koja u početku liči na komičan i neobičan spoj ličnosti, završava se emotivnim otkrovenjem, dok ova dvojica muškaraca nesvesno pomažu jedan drugom da prihvate lične neuspehe.

Slike

Put na severPut na severPut na severPut na severPut na severPut na severPut na severPut na severPut na severPut na severPut na sever

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.