SADRžAJ

Skank ima 11 godina, dijabetičarka je i baš je kul. Letnji praznici su tek počeli i očekuje lagodne dane. Kad g. Osvald, ružan tip koji živi preko puta, prebije Rika, dragog, ali nestabilnog dečaka iz komšiluka, Skankina nedužnost počinje da nestaje na način koji ne može da kontroliše. Njena kuća, njen komšiluk, njena škola - sve postaje izdajničko okruženje gde srećno i sigurno detinjstvo zameni dilema puna straha, i zamršeni, slomljeni svet postaje njena budućnost. Skank traži utehu na poslednjem mestu za koje zna da će da je nađe - u prijateljstvu s dragim, slomljenim Rikom - i kreće haos, ali iznenada, na sreću, dobije priliku da izabere… da ostane tu ili da ode - da živi ili da umre.

Slike

SlomljeniSlomljeniSlomljeniSlomljeniSlomljeni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fotografija (2020)

    image
    Mae Morton discovers a hidden photograph after her estranged mother's death and begins to investigate her past, which leads to an unexpected romance.
  • Poslednji Tango u Parizu (1972)

    image
    Pol i Džini nastavljaju da se sastaju u stanu, no iako govore o sebi, nikad jedno drugom ne govore ko su i šta su. Veza postaje sve intenzivnija, a završiće se...
  • Ljubav u TV prodaji (2020)

    image
    Dvoje voditelja prisiljeno je surađivati u pokušaju da dobiju promaknuće. No otkrivaju da kemija između njih postoji i kad nisu pred kamerama.
  • Moris (1987)

    image
    Film se odvija u vreme pre Prvog svetskog rata, kada je homoseksualnost bila zabranjena u Britaniji. Dva studenta postaju bliski prijatelji i jednoga dana jedan...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.