poster

Čuda od dece

Wunderkinder (2011)

drama, glazbeni, ratni | Njemačka
Pink World Cinema | 9.5.24. | 21:00

Ocena: 6.8/10
Ocena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

SADRžAJ

U Drugom svetskom ratu u Ukrajini, troje dece, muzičkih genija – Nemica i dvoje Jevreja – moraju da nauče da koriste svoje muzičko umeće, neprolazno prijateljstvo i hrabrost kako bi preživeli u poludelom svetu odraslih.
Poltava, Ukrajina, početak 1940-ih. Nakon invazije nemačkog Vermahta, dobri odnosi između odraslih Nemaca i Rusa iznenada se prekidaju, ali ne i među decom koja su najbolji prijatelji već nekoliko godina. To su Nemica Hana Rajh i dvoje Jevreja, Abraša Kaplan i Larisa Brodski. Svo troje dele ljubav prema klasičnoj muzici. Abraša i Larisa su nadareni muzičari. Oboje su bili poznati u Sovjetskom Savezu, i komunistička partija je planirala da ih pošalje na školovanje u Sjedinjene Američke Države, ali baš kad su se spremali za put, promenila se politička klima. Nacisti su objavili rat Sovjetskom Savezu. Pošto imaju samo 12 i 13 godina, deca ne razumeju ludilo i surovost odraslih i vide samo jedan izlaz iz situacije: Treba da pomognu jedni drugima i osvoje srca odraslih koristeći svoje muzičke talente.

Slike

Čuda od deceČuda od deceČuda od deceČuda od deceČuda od deceČuda od deceČuda od dece

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.