Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 7.1/10
(11 glasova)

SADRžAJ

Glumac Pol Betani i njegova supruga iz stvarnog života, Dženifer Koneli, tumače likove kontraverznog engleskog naučnika Čarlsa Darvina i njegove žene, Emili u ovom biografskom filmu.
Svetski poznati naučnik i čovek posvećen svojoj porodici bori se da prihvati smrt svoje kćeri. Čarls Darvin (Pol Betani) podeljen je između ljubavi prema svojoj duboko religioznoj ženi i svom sopstvenom, sve jačem uverenju u svet u kojem nema mesta za Boga. Tako će se naći usred borbe između razuma i vere, ljubavi i istine. Ovo je neverovatna priča o Čarlsu Darvinu i o tome kako je njegovo remek-delo „Poreklo vrsta“ ugledalo svetlost dana. Ona govori o globalnoj revoluciji koja se odigrala u maloj engleskoj zabiti, o strasnom braku pred raspadom zbog najprovokativnije ideje u istoriji – evolucije – teorije koja je spašena od uništenja logikom deteta.

Slike

EvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucijaEvolucija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Radioaktivno (2019)

    image
    Dobitnica Oskara Rozamund Pajk u ulozi naučnice Meri Sklodovski Kiri, prve žene dobitnice Nobelove nagrade.
  • Grejs:Princeza Od Monaka (2014)

    image
    Na vrhu popularnosti 1956. g., Grajs Keli (Nicole Kidman) napustila je karijeru holivudske glumice i udala se za princa Renijea od Monaka (Tim Roth). Šest godina...
  • Teorija Svega (2014)

    image
    Edi Redmejn i Felisiti Džouns glume u ovoj izuzetnoj priči o jednom od najvećih živih umova, čuvenom astrofizičaru Stivenu Hokingu, koji se zaljubio u koleginicu...
  • Manolete (2008)

    image
    Priča prati život i ljubavnu aferu španskog toreadora Manoleta sa glumicom Lupe Sino pre nego što je izboden na smrt od strane bika u areni.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.